Afbeelding2.png
Afbeelding1.png
 

Knotsgekke Show!

Interactieve meespeelshow waarin Animatiepiet de kinderen en volwassenen voorbereidt op de komst van Sinterklaas. Hij zingt vrolijke liedjes, speelt leuke spelletjes met elke leeftijdsgroep en pronkt met enkele goocheltrucjes die hij kon vinden in de Speelgoedkast van onze lieve Sint uit Spanje. Op het einde van deze show is er de mogelijkheid om een eigen of externe Sinterklaas op interactieve wijze te introduceren.

 
 
 
15.jpg

Reacties

 
De reacties na de pietenshow waren unaniem lovend. Iedereen heeft genoten van de spontaniteit waarmee deze pieten de kinderen (en ouders) konden animeren in afwachting van de komst van Sinterklaas. Doen jullie een nieuw voorstel voor volgend jaar? Vanzelfsprekend mag ook de Sint, Pieten en jullie prachtige troon & decor niet ontbreken.
— PWA Beerse || Michel Biermans
Merci voor de fijne show en de goede organisatie. De Pietenbende was een schot in de roos voor ons Sinterklaasfeest. Alle kinderen waren geboeid van begin tot het einde door de leuke spelletjes en de vrolijke liedjes. Het enthousiasme van Animatiepiet werkt heel aanstekelijk.
— De Wegwijzer Zaffelare II Juf Gerda